Lige for tiden er der kaos mange steder, både fysisk og mentalt, men som jeg har lært/opfattet det er der mange ting der indvirker på disse ting. Astrogien, hvor planeterne og hele universet har nået sin runde og derfor står nogen planeter meget tæt på jorden, sender masser af magnetisme til jorden, som påvirker os temmelig meget, du kan blive syg/svimmel/ falde/hjerteforstyrrelser – alt muligt påvirker os lige for tiden og selvfølgelig skal man da ikke undlade at gå til lægen hvis man har problemer, men hvis der ikke er noget at finde, så er forklaringen nok at du er påvirket at jordens magnetisme. Vi er ved at gå fra dyrerige til planterige, derfor er der mange mennesker der ikke længere kan fordøje kød og må spise grøntsager og hvis vi endelig skal spise kød, skal det være fra dyr som ikke har levet en stresset tilværelse, for det overføres til os når vi spiser det og skaber frygt hos os mennesker.

Krystalenergi

Desuden bliver Norge/sverige og Danmark tilført krystal energi og det kan mærkes i kroppen som f.eks. at alle leddene bliver trukket fra hinanden og kan gøre meget ondt.

Engle

Mange mennesker får lukket op for en forståelse af at der er meget mere mellem himmel og jord og at engle er i massevis omkring os lige til at hjælpe os når vi husker at bede om hjælp. Det er spændende at opdage at der er noget man godt kunne tænke sig og så med et så er det der – skønt – men husk det sker så også når man dømmer, det sker så også – ja tanker er magtfulde – så vi skal passe på hvordan vi tænker. Tænk ikke på det du ikke vil ha’ ! tænk på det du vil ha’.

Vil du fred i verden så tænk på fred og send det ud i din omgangskreds.