Esoterisk massage

– så sker der noget!

Nogle personer har brug for lidt ekstra, når kroppen slår knuder, og så må de jo gøre brug af massage.

Da mine fingerled ikke kan klare det meget hårde tryk i længden, kan jeg ikke gøre det på den måde. Når jeg så alligevel er blevet spurgt, om jeg ville hjælpe, har jeg sat mine fingre på og sendt laserlys (kalder jeg det) ind i området og holder med min anden hånd på modsatte side.

Og så sker der alligevel noget.

De fleste muskelknuder man har er enten syreophobning eller gamle gemte traumer, som så skal bearbejdes, inden man kan give slip på det.

Det er målrettet healing

Derfor kan massage eller healing ikke stå alene, der skal samtaler og for personen, skal måske gå dybt ind i sig selv for at få løsnet det der ligger.

Jeg mener, at healing blot rettet til det bestemte område/punkt kan gøre underværker og belyse, hvad der er – enten til personen eller til behandleren.

 

Den blide massage

Jeg sender blid massage igennem mine fingre, og jeg har på fornemmelsen, at der strømmer masser af kærlighed ud sammen med masser af energi. Det får musklerne til at opløse sig, når de er blevet spændte. Spændinger i musklerne kan også give et signal om, hvad du går og spekulerer på eller har puttet i munden.

Alle delene spiller en rolle på kroppen.

Kontakt mig for en tid på tlf: +45 24 49 00 69 eller på greterahbek@gmail.com

Priser:

1 times behandling: 600 kr.

Pensionister: 400 kr.

Betalingsbetingelser: Kontakt eller MobilePay