Healing

 

Jeg healer ved at bede Vorherre om at sende al den hjælp til dig, som du har brug for til at få opløst eller tilført samt til at få reguleret dine ubalancer.

Jeg rører ikke ved kroppen, men bevæger mine hænder over dig i de forskellige astrale planer rundt om din krop. Nogle mennesker føler det som om, jeg rører dem fysisk, andre mærker det som varme, andre igen mærker det som kulde.

Varme betyder, at der er blevet tilført energi. Kulde betyder, at der bliver renset op.

Jeg bruger ikke min egen energi, jeg er bare en slags antenne, som viderefører det, der kommer udefra. Disse energier er ret kraftige, så du skal drikke vand bagefter og helst hvile dig, for man bliver som regel ret træt.

I enkelte tilfælde ligger jeg hænderne direkte på. Så er det en her og nu hjælp, og jeg kan mærke, hvor ondt personen har det igennem mine hænder.

Det er dog bedre at heale i de astrale planer, da det ændrer på længere sigt, så det bliver en mere varig hjælp.

Jeg oplever engle

Jeg oplever mange gange, at rummet bliver fyldt med engle, og der er en energi af glæde og kærlighed, som ikke kan beskrives, men skal opleves.

Jeg ved at denne energi kan hjælpe kroppen til hurtigere at komme i balance igen, og nogle gange reparerer kroppen også sig selv, det har jeg selv prøvet på min egen krop.

 

Jeg sender tonsvis af kærlighed

Samtidig med at jeg healer, sender jeg masser af kærlighed til dig og din krop, og det får cellerne i kroppen til arbejde og reparere sig selv. De ved nemlig godt hvordan de skal se ud.

Kontakt mig for en tid på tlf: +45 24 49 00 69 eller på greterahbek@gmail.com

Priser:

1½ times behandling: 900 kr.

Pensionister: 800 kr.

Betalingsbetingelser: Kontakt eller MobilePay