Healingshistorier

 

Jeg har altid syntes at det, Jesus gik og gjorde var fantastisk, og det ville jeg også lære og gøre for andre mennesker.

Dernæst synes jeg ikke, andre mennesker skal have så mange smerter, som jeg selv har haft, og jeg blive rigtig dårlig, når jeg mærker, at folk virkelig har det skidt.

Første gang jeg oplevede dette var:

Der ringede en dame, som havde været hos en anden behandler og efterfølgende var blevet meget kold i hele den ene side.

Allerede under vores samtale var hun begyndt at blive varm i hånden, og næste dag kom hun til behandling hos mig i 2 ½ time.  Da hun gik, sagde jeg, at hun skulle køre hjem og hvile sig. Hun lånte også et bånd/tape med nogle meditationer på.

Et stykke tid efter sendte hun båndet tilbage sammen med et 5 sider langt brev, hvori hun beskrev, hvordan jeg havde ændret hele hendes liv.

Jeg blev meget dybt berørt og ydmyg, og jeg har stadig brevet.

 

Dernæst var der en person, som havde slået sin albue på en keramik relief og ville aflyse formiddagens aktiviteter, fordi armen kunne ikke bruges.

Jeg synes, det var ærgerligt, at hun skulle gå glip af så mange dejlige ting den dag, så jeg lagde min hånd på albuen, og der kom megen varme. Efter 10 min’s healing kunne aktiviteterne forsættes, og smerterne efter slaget var fuldstændigt væk.

 

Et andet mirakel var en dame, der kom og fik healing, fordi hun led at hjertekramper, og hun fik det meget bedre. Hvad jeg ikke vidste, var at hun skulle have en ny hjerteklap, fordi den “gamle” ikke fungerede.

Da hun kom til kontrol, var der ingen problemer mere, fordi hjerteklappen var vokset og blevet tykkere, og den fungerede nu upåklageligt.

 

Jeg har flere af den slags skønne oplevelser, og jeg bliver lige rørt og ydmyg hver gang, for hvor er det skønt at kunne gøre en forskel.