Mit liv med engle

Dengang var det ikke så nemt at få et barn med handicap, mine fødder blev ordnet fra jeg var 14 dage og senere opereret, hvilket har givet mig masser af smerter, men samtidig givet mig kontakt til engle og andre sjæle fra den anden side. Dem legede og snakkede jeg meget med, men da jeg som godt 4 årig omtalte det for min mor blev der sat en stopper for det.

Jeg har alligevel altid haft kontakt med engle eller andre sjæle, da jeg pga. mit handicap, måtte hente hjælp, for at klare tingene i min dagligdag, for jeg kunne ikke altid klare det på den sædvanlige måde og jeg har altid fået svar fra universet.

 

Nye veje

Jeg har altid søgt utraditionelle veje, så da jeg i 1998 startede på kursus indenfor det alternative, gik det utroligt hurtigt, senere tog jeg et kursus i Åndelig udvikling og imens kunne jeg mærke at der blev åbnet nogle energier i mine hænder, så når jeg lagde mine hænder på folk, blev de meget forbavsede og sagde at jeg havde meget varme hænder og der skete nogle gange, de skønneste ting, såsom at der blev opløst nogle ting, som de havde gået og bøvlet med i mange år.

 

Klar til mit nye liv

I 2010 og 2011 fik jeg nogle nye hofter, og jeg er i dag i stand til at gå næsten helt normalt.

Jeg er nu parat til at påbegynde mit nye liv med at viderebringe alt det, jeg har lært og det, der er sket for mig har hjulpet mig til det liv, jeg har i dag.

Jeg lytter meget indad for at få viden om, hvordan jeg lige skal løse opgaverne, både hos mig selv og nu også hos andre.